Priser ved overnatting 2020

Det skal lønne seg å være medlem! Er du DNT medlem får du rabatt på både overnatting og mat. Skal du overnatte i mer enn 2 døgn vil du spare inn igjen medlemskapet.  Samtidig støtter du DNTs arbeid med tilrettelegging for turer og gode opplevelser i fjellet.

Priser for overnatting 2020 - (forhåndsbestilles)
Prisen inkluderer varm Telemarkssuppe til middag og dessert, overnatting og frokost.

Overnatting:

Høysesong (i skoleferie) Juni, Juli og August overnatting fra Mandag-Søndag

Mellomsesong (utenom skoleferie) overnatting Torsdag- Søndag

Ved grupper over 10 personer alle dager i høy og mellomsesong.

Overnatting vinter minimum grupper på 10 personer, tillegg for våken brannvakt 390,- pr.person. Må forhåndsbestilles.

Hund må sove i nødrom/gang, det finnes ikke hunde rom eller hundebur på hytta.

Det må brukes medbrakt lakenpose eller sengetøy, kan leie sengetøy på turisthytta mot ekstra kostnad.

Matvareallergier må avklares på forhånd.

Innsjekk fra kl 17:00

Det er også mulig å bestille hytta til bedriftssamlinger, selskap, og lignende.

Ved grupper som overnatter kan hovedrett oppgraderes til Reinsdyrgryte med potetmos og grønnsaker mot et tillegg på kr 240,-

Duker og oppdekking festbord kr.55.- pr kuvert

Kaffe oppdekking inkl. kaffe kr.65,- pr pers (medbrakte kaker)

Avbestillingsregler:

Avbestilling av oppholdet kan skje uten ekstra kostnad fram til 2 uker før ankomst. Ved avbestilling fra 14 – 4 dager før ankomst kan det faktureres 50 % av totalbeløpet angitt i bekreftelsen. Ved avbestilling 0-3 dager før ankomst eller ved manglende oppmøte faktureres 100 % av totalbeløpet angitt i bekreftelsen.

Inntil 15 dager før ankomst kan antallet reduseres uten omkostninger. Ved reduksjoner av antallet 14 – 4 dager før ankomst kan antallet reduseres inntil 25 % kostnadsfritt. 3-0 dager før ankomst kan inntil 10 % reduseres kostnadsfritt.

Informasjon:

Gaustatoppen turisthytte er betjent turisthytte. Hytta har skjenkebevilgning både inne og utenfor hytta. Dette innebærer at du som gjest/besøkende ikke kan nyte medbrakt alkohol på turisthyttas område.

Gaustatoppen turisthytte har servering av mat og drikke alle dager. Det er derfor ikke anledning til å spise medbrakt mat og drikke inne på turisthytta. Egne kokeapparater eller griller kan heller ikke brukes utendørs på turisthyttas område.

Det er ikke tillatt å ha med hunden inn på turisthytta.

Gaustabanen frakter opp/ned folk i sesongen eller utenfor sesong. Ta kontakt med Gaustabanen ved bestillinger for grupper utenfor ordinær åpningstid.