Priser ved overnatting 2020

Det skal lønne seg å være medlem! Er du DNT medlem får du rabatt på både overnatting og mat. Skal du overnatte i mer enn 2 døgn vil du spare inn igjen medlemskapet.  Samtidig støtter du DNTs arbeid med tilrettelegging for turer og gode opplevelser i fjellet.

Priser for overnatting 2020 - (forhåndsbestilles)

Prisen inkluderer varm Telemarkssuppe til middag og dessert, overnatting og frokost.

Overnatting:

Høysesong (i skoleferie) Juni, Juli og August overnatting fra Mandag-Søndag

Mellomsesong (utenom skoleferie) overnatting Torsdag- Søndag

Ved grupper over 10 personer alle dager i høy og mellomsesong.

Overnatting vinter minimum grupper på 10 personer, tillegg for våken brannvakt 390,- pr.person. Må forhåndsbestilles.

Hund må sove i nødrom/gang, det finnes ikke hunde rom eller hundebur på hytta

Priser for DNT medlemmer:

Voksen DNT-medlem: kr. 1085,- per natt

Barn u/15 år DNT-medlem: kr. 670,- per natt

Barn fra 0-3 år: kr 150,- per natt

Priser for ikke medlemmer:

Voksen kr. 1495,- per natt

Barn 3-15 år: kr.1150,-per natt

Det må brukes medbrakt lakenpose eller sengetøy, kan leie sengetøy på turisthytta mot ekstra kostnad.

Matvareallergier må avklares på forhånd.

Innsjekk fra kl 17:00

Det er også mulig å bestille hytta til bedriftssamlinger, selskap, og lignende.

Ved grupper som overnatter kan hovedrett oppgraderes til Reinsdyrgryte med potetmos og grønnsaker mot et tillegg på kr 240,-

Duker og oppdekking festbord kr.55.- pr kuvert

Kaffe oppdekking inkl. kaffe kr.65,- pr pers (medbrakte kaker)

Avbestillingsregler:

Avbestilling av oppholdet kan skje uten ekstra kostnad fram til 2 uker før ankomst. Ved avbestilling fra 14 – 4 dager før ankomst kan det faktureres 50 % av totalbeløpet angitt i bekreftelsen. Ved avbestilling 0-3 dager før ankomst eller ved manglende oppmøte faktureres 100 % av totalbeløpet angitt i bekreftelsen.

Inntil 15 dager før ankomst kan antallet reduseres uten omkostninger. Ved reduksjoner av antallet 14 – 4 dager før ankomst kan antallet reduseres inntil 25 % kostnadsfritt. 3-0 dager før ankomst kan inntil 10 % reduseres kostnadsfritt.

Informasjon:

Gaustatoppen turisthytte er betjent turisthytte. Hytta har skjenkebevilgning både inne og utenfor hytta. Dette innebærer at du som gjest/besøkende ikke kan nyte medbrakt alkohol på turisthyttas område.

Gaustatoppen turisthytte har servering av mat og drikke alle dager. Det er derfor ikke anledning til å spise medbrakt mat og drikke inne på turisthytta. Egne kokeapparater eller griller kan heller ikke brukes utendørs på turisthyttas område.

Det er ikke tillatt å ha med hunden inn på turisthytta.

Gaustabanen frakter opp/ned folk i sesongen eller utenfor sesong. Ta kontakt med Gaustabanen ved bestillinger for grupper utenfor ordinær åpningstid.