Om hytta

Turisthytta oppunder himmelbrynet er stedet der fjellfolk møtes! Gaustatoppen Turisthytte ligger nesten helt oppe på Gaustatoppen (1883 moh.). Hytte ble bygget allerede i 1893, og er bygget av naturstein fra toppen. Fra turisthytta og Gaustatoppen har du et utrolig utsyn over store deler av Sør-Norge. 

Turisthytta er betjent og har servering av mat og drikke hver dag i vinter- og sommersesongen, som varer fram til og med høstferien.

Overnatting

Hytta tar i mot overnattingsgjester 23.juni til 15.oktober 2017. Må forhåndsbestilles. Sende oss helst en epost eller ring oss på tlf: 971 33 309. 

Bedriftsamling

Det er også mulig å bestille hytta til bedriftsamlinger, selskap og lignende.
Foto: Hallgrim Rogn

Hund på hytta

Det er dessverre ikke anledning til å ha med hund inn på Gaustatoppen Turisthytte, men man kan ved dags- og overnattingsbesøk benytte hyttas vindfang som hunderom. Vindfanget er ikke isolert, men har varme i gulvet. Det finnes ikke hundebur der. Hunder som skal overnatte må kunne sove alene og tåle selskap av andre hunder.   

Senger

Betjent: 11

Geografisk

Hardangervidda 

Kontaktinformasjon

Telefon i sesong: 971 33 309

gaustatoppen@dnt.no

Eies av

DNT Telemark

Webkamera

Nettsiden skiinfo.no har lagt ut en link til et webkamera mot Gaustatoppen. Følg denne linken for å se været akkurat nå: Webcam Gaustatoppen