Spesialpris for DNT medlemmer under Viking Challenge

Norges flotteste bakkeløp går av stabelen lørdag 18. juni 2016, og som DNT medlem får du spesialpris av Viking.

Det spennende motbakkeløpet, hvor man kan velge mellom to distanser, tilpasset ambisjoner, form og opplevelse. Løpet ble arrangert første gang i 2014, med formidable 293 glade personer på startstreken. I 2015 var antall påmeldte doblet til 584. Viking Challenge utfordrer alt fra familier og mosjonister til de aller sprekeste fjellgeitene, med to ulike distanser som har felles målgang ved Gaustahytta på toppen.
De sprekeste får bryne seg på den tøffeste løypa, som har nesten 1600 høydemeter fordelt på knappe 12 kilometer, og har start fra Rjukan Stadion fra kl 10:30. Derfra bærer det bratt opp til naturskjønne Selstali, videre innover den vakre Gausdalen, før de siste bratte 700 høydemetrene opp mot toppen. Virkelig en utfordring for de sprekeste!
Viking Footwear og Rjukan IL står bak arrangementet, i samarbeid med Kia, 2XU og DNT Telemark.