5 gode grunner til å bli med på vår lokallagssamling

Foto: Katrine Tellsgård

Har du ennå ikke meldt deg på vår lokallagssamling? Her er fem gode grunner for hvorfor du bør bli med! 

1. En fantastisk mulighet til å bli kjent med andre som har samme interesser som deg
På lokallagssamlinga kommer både frivillige, medlemmer og andre som er glad i natur og friluftsliv. Det blir lagt opp til et sosialt treff der du får tid og mulighet til møte nye mennesker. 

2. Gratis kurs
Under lokallagssamlingen blir det avholdt både ambassadørkurs og nærturlederkurs. Begge deler er helt gratis! På ambassadørkurset blir du bedre kjent med DNT og du får en innføring i hvilke kjerneområder DNT har, hvilke muligheter du kan delta på i Telemark, og hvordan du kan komme i gang som frivillig hvis du ønsker det. Nærturlederkurset er for deg som ønsker å ta med En nærturleder med folk ut på tur i nærmiljø der han eller hun allerede er lokalkjent. Nærturlederen leder gruppa gjennom hele turen, og har et spesielt ansvar for å skape trivsel og et inkluderende turmiljø. Ved behov går nærturlederen opp turen på forhånd.

3. Det passer for hele familien
Helga er lagt opp til at hele familien kan være med. For barnas turlag, juniorgruppene og DNT Ung blir det lavvoleir, så her får man muligheten til å være ute det meste av helga! Det blir aktiviteter som barna kan være med på mens sesjonene foregår, så mens de voksne er på kurs kan barna være med aktivitetslederne våre. 

4. Tre-retters middag og underholdning
På lørdag kveld kan du kose deg med en 3-retters middag i ekte DNT-stil etter en dag med nye inntrykk og kunnskap. I tillegg blir det underholdning og mulighet for sosial mingling etter middagen. 

5. Fine turopplevelser
På søndagen kan du være med på tur i regi av Kviteseid turlag. Det blir en tur for hele familien, og en lenger tur for de som ønsker å gå en noe mer krevende tur. Med andre ord kan du bli kjent med både nye mennesker og turområder denne helga. 


Vi håper du vil være med på en spennende helg sammen med oss! 

Skrevet av Guro Vassbotn Skaara 5. oktober 2021