Siste innspurt på Ti-topper'n!

Utsikt fra Nare
Utsikt fra Nare Foto: Guro Skaara

Har du fullført ti topper ennå? Oktober er siste måned for årets Ti-topper'n! 

Det nærmer seg sesongavslutning for årets ti-topper'n i Grenland, men du har fortsatt en måned igjen om du ennå ikke har kommet deg opp på ti av årets topper. Dette er den 18.utgaven av Ti-topper'n Grenland og vi i DNT Telemark synes det er så gøy å se at så mange snører turskoa og kommer seg ut på tur i den flotte naturen vår! 

For å kvalifisere seg som en skikkelig Ti-Topper må en bestige, og registrere seg på, minst ti av årets topper. For barn er målet minst fem. Alle barn som har besteget fem topper får pokal, og gamle travere som i fem og ti år har fullført vil få en utmerkelse. Registeringen må gjøres på titoppern.no, og når sesongen er helt over tar vi ut lister over alle som har fullført. 

Men om du ikke er helt i mål med ti topper ennå har du fortsatt mulighet! Snør på deg turskoa, pakk sekken, ta på regntøyet og finn en topp eller to å besøke. God tur! 


Foto: Guro Skaara


Det gror ikke turstier. Våre lokallag sørger for at løypene er ryddet, merket og vedlikeholdt. Som medlem støtter du dugnadsarbeidet som de frivillige legger ned hver eneste uke. 

Skrevet av Guro Vassbotn Skaara 1. oktober 2021