Spennende og framtidsrettet stilling

Foto: Marius Dalseg Sætre

Førstkommende fredag, 20. november, går fristen ut for å søke på en spennende og framtidsrettet stilling i DNT Telemark.

Vil du sikre gode anlegg for kommende generasjoner i DNT Telemark? Da kan dette være stillingen for deg!

DNT Telemark har i 130 år vært tuftet på frivillig innsats. Det skal vi fortsatt være, men med dagens krav og forventninger fra myndigheter og publikum, kreves større grad av myndighetskontakt, kontinuitet og koordinering. Vi søker derfor etter en fagansvarlig som kan følge opp våre tekniske anlegg, herunder hytter, løyper, kjøretøy og kart. Vi er på jakt etter en miljøskapende administrativ ressurs, uten ti tommeltotter.

Kjenner du deg igjen i beskrivelsen over? Da håper vi du vil bli vår nye solide støttefunksjon for dyktige frivillige i DNT Telemark!

Framtidsrettet stilling

Denne stillingen har som mål å sikre forsvarlig drift og utvikling av våre anlegg, både teknisk og økonomisk, utløse den kapasitet og kompetanse som ligger i frivilligheten og sikre finansiering som tetter akkumulert vedlikeholdsbehov og nye prosjekter. I tillegg skal stillingen sørge for at prosjektutviklingen er i samspill med frivillige og hyttedrivere og fungere som system- og utviklingsansvarlig for DNTs nasjonale FDV-satsning.

Vi søker deg som sammen med Team Telemark vil være med å utvikle og ta ut potensialet i organisasjonen. Teamet består av frivillige, ansatte, hyttedrivere og samarbeidspartnere. Du har gjerne erfaring fra anlegg/eiendomsforvaltning, du vet å delegere og koordinere i et desentralisert system, du er omgjengelig, løsningsorientert og har gjennomføringskraft. Jobben kan til tider være hektisk, og krever stor grad av selvstendighet. Dette er jobben for deg som vil bryne deg på utfordringer utenom det vanlige, i et hyggelig miljø.

Løypedugnad i Skien.
Løypedugnad i Skien. Foto: Karin Arntzen
Løypedugnad i Gautefall.
Løypedugnad i Gautefall. Foto: Knut Åkredalen
Løypedugnad i Seljord.
Løypedugnad i Seljord. Foto: Hans Inge Hagen

Teknisk innsikt og et hjerte for frivillighet

Hvis du har relevant teknisk utdannelse eller erfaring fra liknende drift, er sterk på FDV-systemer og brukerutvikling, har kunnskap om prosjektutvikling, finansiering og tilskuddsordninger og kjenner offentlige forvaltningsprosesser er du den vi trenger på laget.

Vi vektlegger personlig egnethet, samt din evne til å forstå og motivere frivilligheten. Du må kjenne til DNT og identifisere deg med våre kjerneverdier. I tillegg må du besitte gode kommunikasjonsevner, både skriftlig og muntlig, og kunne håndtere til tider høyt tempo.

Sikker stillingen med gode vilkår

Denne stillingen er en 100% fast stilling med lønn etter avtale. Her får du gode personalvilkår og varierte arbeidsdager med gode kolleger og engasjerte frivillige.

For spørsmål om stillingen kan daglig leder, Jon Atle Holmberg, kontaktes på 906 51 344.

Søknadsfrist: 20.11.2020

Skrevet av Katrine Tellsgård 17. november 2020