Vi trenger dugnadshjelp

Vi trenger dugnadsfolk til Gaustadagen 15. august. Denne dagen blir det full fart med blank messing, aktiviteter og folkeliv på Gaustatoppen.

Detaljplanleggingen går for fullt! Barnas Turlag Notodden arrangerer natursti mot toppen, og vi har allerede vært i kontakt med flere medlemmer fra andre turlag, som ønsker å bidra med en dugnadsinnsats på dagen. Oppgavene blir i hovedsak å være ekstra vertskap på toppen, og hjelpe med å løse praktiske oppgaver der, samt å selge kaffe kiosk-varer i den ekstra kiosken som blir satt opp ute. Det blir mulighet for dugnadsfolk til å overnatte gratis på hytta fra fredag til lørdag, men det kan hende at vi må ligge i stua. Jo flere vi blir, desto morsommere blir det, så jeg håper at mange har lyst å slenge seg på.

Er du giret eller ønsker å vite mer – send en epost til: soren.therkildsen@turistforeningen.no