Magisk topptur

Foto: Gaustatoppen Turisthytte

Den første toppturen ble gjennomført 12-13 januar, etter gode tilbakemeldinger ønsker vi derfor å innvitere til topptur nr 2 denne flotte vinteren på Gaustatoppen.

Gaustatoppen Turisthytte kan tilby overnatting med middag og frokost for deg som er glad i toppturer og har et ønske om noe helt utenom det vanlige.

Uannsett om det er første gang eller om du har lang erfaring er du hjertelig velkommen til å delta. Vi har med oss skiguide Torgeir Urdal som har et lite foredrag på kvelden om hva som er lurt å ha med på tur og ikke minst fokus på sikkerhet.

Vi satser på at været er på vår side enda en gang, slik at det kan bli kveldstur til 1883 moh og flere turer ned på søndagen.

For å gjennomføre må vi ha minimum 10 påmeldte og først til mølla gjelder. Prisen er kr 990/person medlem i DNT kr 1400/person ikke medlem.

På vinteren er rømningsveier tildekt av snø og vi må derfor ha våken brannvakt, på grunn av dette tilkommer det kr 350 per person.

Husk at all ferdsel ned Gaustatoppen er på eget ansvar!

Vår lokale skiguide Torgeir Urdal vil være på plass og guider gjerne de som ønsker på søndagen.

Til deg som ønsker å ta Gaustabanen er den åpen fra 09.00-17.00 Billetten betales i Gaustabanen.

Bindende påmelding innen 19. februar 2018 til mail; gaustatoppen@dnt.no
Arrangementet kan bi avlyst eller flyttet på grunn av dårlig vær.

Velkommen til en magisk helg!

Sporty hilsen
Jorunn og Ann Kristine